Pre Loader

HVORDAN EFFEKTIVT ADMINISTRERE PÅGÅENDE PROSJEKTER SOM ENTREPRENØRFIRMA

I møte med mange samtidige prosjekter, er det en betydelig utfordring å administrere egne ansatte. Hver byggeplass har sine egne unike problemer. Ansatte har så mange oppgaver å håndtere at de ofte ikke klarer å overvåke alle viktige aspekter kontinuerlig, og problemene som oppstår under arbeidet kan ikke alltid løses raskt.

Digitalisering og løsninger som Pocket Inspections kommer bygg- og anleggsbransjen til unnsetning. Denne appen vil hjelpe deg med å ha kontroll over alle oppgaver og problemer i hvert av dine prosjekter.

ER DINE ANSATTES PROBLEMER PÅ BYGGEPLASSEN OGSÅ DINE PROBLEMER?

La oss først vurdere hvilke problemer formannen og hans arbeidere på byggeplassen må håndtere daglig. De vanligste utfordringene inkluderer:

  • Løpende kontroll av mengden materiale som er lagret på byggeplassen og tidlig varsling til hovedkontoret om mangler,
  • Administrasjon av oppgavene som er tildelt hver ansatt,
  • Rapportering til hovedkontoret om problemer som oppstår på byggeplassen og behov for ytterligere prosjektløsninger,
  • Endrede prioriteringer for rekkefølgen av utførte oppgaver,
  • Oppretting av fotodokumentasjon av skjulte arbeider.

Den daglige arbeidsmengden tillater ikke at alle oppståtte problemer og saker huskes i løpet av dagen. Hvis de ikke blir skrevet ned, vil noen av dem garantert bli glemt og dukke opp igjen på det minst ønskelige tidspunktet. Materialer som blir bestilt for sent til byggeplassen, vil ikke ankomme i tide og vil forhindre overholdelse av kontraktsvilkårene.

Sammenfattende, dessverre dine ansattes problemer er også dine problemer, fordi de har en direkte innvirkning på suksessen til prosjektene du gjennomfører.

Hvis du gir dine ansatte de riktige verktøyene, vil de jobbe mer effektivt og dermed redusere antall feil som blir gjort. Bedre organisering av deres arbeid vil resultere i overholdelse av tidsfrister og unngåelse av kontraktsstraffer.

Hvordan kan Pocket Inspections hjelpe deg?

Pocket Inspections-applikasjonen er et verktøy for å håndtere oppgaver og problemer. På byggeplassen kan den brukes på flere forskjellige måter:

Plattform med tilgang til oppdaterte arbeidsplaner – Applikasjonen lar deg laste opp alle nødvendige arbeidsplaner som ansatte på byggeplassen trenger. På denne måten kan alle ansatte til enhver tid finne informasjonen de trenger under arbeidet. Digitaliserte planer blir verken våte i regnvær eller forsvinner.

Håndtering og overvåking av ansatte – Formannen kan planlegge arbeid for dagen og tildele oppgaver til spesifikke ansatte, og på slutten av dagen sjekke hvilke oppgaver som er utført. Regelmessig planlegging og oppfølging av arbeid vil øke effektiviteten deres og sørge for at de mest prioriterte oppgavene blir utført i tide.

Feilhåndteringsprogramvare – Før du starter arbeidet på byggeplassen, er det viktig å sjekke om det overleverte arbeidsområdet er fritt for feil og i en tilstand som muliggjør problemfritt arbeid. Ved å utføre en inspeksjon på forhånd og informere investoren om eventuelle mangler, feil og begrensninger, kan du sikre et jevnere arbeid. Applikasjonen lar deg enkelt generere en feil- og problemrapport som kan legges ved i et brev eller e-post til investoren.

Mobil oppgaveliste – Hver dag skjer det mye på byggeplassen. Ofte er det umulig å håndtere alt med en gang. Pocket Inspections kan brukes som en mobil oppgaveliste, slik at ingen viktige saker blir glemt.

Kommunikasjonsplattform mellom kontoret og byggeplassen – Ved å opprette passende filtre og roller i applikasjonen, kan den fungere som en plattform for informasjonsutveksling mellom kontoret og de ansatte på byggeplassen. Formannen kan for eksempel tildele oppgaver til kontoransatte, for eksempel bestilling av manglende materialer eller finne løsninger på uforutsette detaljer. Alle problemer og spørsmål samles på ett sted, slik at ingenting blir oversett. Tidlig diagnose og kommunikasjon av problemer gir tilstrekkelig tid til å finne løsninger.

Hva får du som entreprenør ved å bruke Pocket Inspections?

Ved å gi dine ansatte tilgang til Pocket Inspections-verktøyet vil du effektivt forbedre deres effektivitet og gi dem bedre mulighet til å koordinere aktiviteter. De viktigste informasjonene vil være samlet på ett sted, noe som letter håndteringen av problemer og gjør det mulig å finne løsninger raskere. Muligheten for å generere lister over feil og oppgaver sparer tid for kontoransatte og ingeniører.

Pocket Inspections-applikasjonen vil gjøre det mulig for deg å generere besparelser ved å unngå forsinkelser som kan oppstå som følge av oversettelser og utførelsesfeil.

Våre kunder

SE FORDELENE

OPPDAG DET I DAG! TEST GRATIS

Hvis du har spørsmål, skriv til info@pocketinspections.com